Examen "Energieneutraal Bouwen/Renoveren" behaald!


In de maand mei jl. heeft Wout de Wit van DE WIT architecten de opleiding Energieneutraal Bouwen/Renoveren van het opleidingsinstituut KERN gevolgd met aansluitend een eindexamen. Gisteren kwam officieel het bericht binnen van het 'Passive House Institute' uit Duitsland dat dit eindexamen met goed resultaat is behaald!

Dat betekent dat ons bureau vanaf heden de officiële titel "Passive House Tradeperson" mag gebruiken.

Hierdoor kunnen wij u als opdrachtgever nog beter van dienst zijn bij het ontwerpen van een zeer comfortabel, gezond en duurzaam gebouw. Bent u geïnteresseerd in deze manier van ontwerpen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u graag uitleggen hoe wij dit doen.


NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT OP:

Tel: 030 - 265 82 74

Email: bureau@dewit-architecten.nl

Het Spoor 46                       

3994 AK, Houten      

Dependance:

Nachtegaallaan 17

4105 WX Culemborg        

© 2017 by DE WIT architecten

CONTACTFORMULIER: