top of page

Mathieu, Marsja, Floor en Tessa

De Wit Architecten heeft in goede harmonie met ons een mooi leefbaar woonhuis voor ons gezin gecreëerd. Dit bureau heeft onze woonwensen in een mooi conceptueel ontwerp vertaald. Daarnaast hebben zij de aanbesteding en de bouw begeleid. Geen overbodige luxe als je niet bekend bent met de bouwwereld. Het proces is voor ons allen een mooi en leerzaam traject geweest.

Familie van Rooijen
We wilden een bijzonder, aansprekend en kwalitatief goed ontwerp. Met de Wit Architecten vonden wij de ideale partner om te komen van wilde plannen naar een prachtig ontwerp en realisatie van de uitbreiding van onze woning.  We zijn gedurende het gehele traject zeer goed begeleid. Het resultaat mag er zijn!  

Bram de Kok
Bij de samenwerking met De Wit architecten komen bij ons de volgende kenmerken naar voren: professioneel, enthousiast en betrokken, persoonlijke aandacht, goed visueel kunnen maken van ideeën middels professionele 3D tekenprogramma’s, betrouwbaar en afspraken worden nagekomen. Dit bureau bevelen we dan ook van harte aan.

Maarten en Anne

Een eenvoudig huis met vier muren en een puntdak, zoals op een kindertekening…. maar dan wel met net even wat extra’s. Dat was onze wens voor ons nieuwe huis. Architect Wout de Wit heeft ons fantastisch geholpen om die wens werkelijkheid te maken, zowel met zijn ontwerptalent als met de ondersteuning in het bouwproces. We wonen op onze stek nu al enkele jaren met erg veel plezier en wooncomfort!

Mascha en Onno
De Wit Architecten heeft het ontwerp voor de uitbouw van onze keuken gemaakt. De communicatie verliep soepel, er werd goed naar onze wensen geluisterd en de samenwerking was prettig. Ook waren ze flexibel toen wij tijdens het proces onze wensen bijstelden. Hun adviezen getuigden van inzicht en creativiteit: het ontwerp past goed bij de stijl en mogelijkheden van ons huis.

Familie Meijer

De verbouwing van onze garage tot medische praktijkruimte was een hele puzzel. De Wit Architecten was hierin een gedegen sparrings-partner. Door diverse varianten te onderzoeken, zijn we tot het meest optimale ontwerp gekomen. Van een standaard garage naar een praktijkruimte met uitstraling!

bottom of page